måndag 2 april 2012

Det senaste i teknik.

Här är mitt senaste hjälpmedel i undervisningen. Jag är verkligen tagen och glad att jag har denna kub. Undervisningen kommer att bli betydligt lättare, lättare att göra allt mera klart och överskådligt. Jag vet verkligen inte hur jag klarat mig utan denna i över 20år.


Nu undrar du säkert någon om detta är något försenat aprilskämt, men jag försäkrar dig att det är det inte. Jag är uppriktigt glad över denna kub.

Är det så att du inte vet vad man gör med denhär? finns det verkligen människor som inte känner till det nästan senaste inom undervisningshjälpmedel? I såfall kan jag berätta att denna kub styr 3D-bilder via Smartboards dokumentkamera. Jag kan, när jag får nätet kopplat på arbetsplatsen, ladda ner en massa färdiga 3D-bilder från nätet som jag sedan kan vrida och vända på genom att svänga kuben under Smartboards dokumentkamera. Smart, eller hur?

4 kommentarer:

 1. Nu vet jag vad det är!
  En elev från din klass

  SvaraRadera
 2. Va roligt att du "En elev från din klass" har hittat hit och blivit upplyst i sådant som jag inte ville säga i klassen bara för att lite retas!

  SvaraRadera
 3. Haha, jag har kommit på hemligheten om "Den magiska kuben"!
  H. En annan elev i din klass

  SvaraRadera
 4. Va´ roligt att också du "En annan elev i din klass" har hittat lösningen till kuben via min blogg :-)

  SvaraRadera